Kontinuirana podrška sportskim kolektivima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Kontinuirana podrška sportskim kolektivima

Izvor: radio Trebinje | Datum:19.04.2022.

Mješoviti Holding „Elektroprivreda Republike Srpske“ nastavio je kontinuitet podrške sportskim kolektivima, ali i mnogobrojnim udruženjima i asocijacijama širom Republike Srpske.

Naša podrška u zajedničkoj želji za što boljim rezultatima, a povodom Jubileja 20. godina postojanja pružena je Košarkaškom klubu invalida „Vrbas“ iz Banja Luke, učesniku Evrolige 1, ali i apsolutno najboljoj ekipi u košarci u kolicima, u ovom dijelu Evrope. Banjalučki košarkaški klub višestruki je osvajač titula u svim takmičenjima u RS, BiH i regiji, pa i Evropi.

U želji za još boljim rezultatima Luka Petrović, generalni direktor MH „Elektroprivreda Republike Srpske“ i Marinko Umičević, predsjednik KKI „Vrbas“ potpisali su Ugovor o saradnji.

ERS je pružio podršku i FK „Naprijed“ iz Banja Luke, klubu sa izuzetno dugom tradicijom i klubu koji je našem fudbalu podario veliki broj izuzetnih fudbalera. U ime FK „Naprijed“ na podršci se zahvalio predsjednik kluba Vladimir Rosić.

MH „Elektroprivreda Republike Srpske“ sa Lukom Petrovićem na čelu ovoga puta podržala je i rad FK „Ljubić“ iz Prnjavora. Riječ je o takođe klubu sa dugom tradicijom, kojem će naša podrška mnogo značiti u daljem radu. Luka Petrović poželio je sreću i uspjeh fudbalerima iz Prnjavora, a zahvalio se prvi čovjek Ljubića Zoran Deket, dugogodišnji fudbaler, sada na poziciji predsjednika ovog fudbalskog kluba.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: