Velika akcija uređenja grada povodom Međunarodnog dana planete Zemlje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Velika akcija uređenja grada povodom Međunarodnog dana planete Zemlje

Izvor: radio Trebinje | Datum:19.04.2022.

Veliki broj Trebinjaca i Trebinjki odazvao se za učešće u već tradicionalnoj akciji uređenja Trebinja, povodom 22. aprila -Međunarodnog dana planete Zemlje, koju organizuju Grad Trebinje i JU „Ekologija i bezbjednost“.

Direktor JU „Ekologija i bezbjednost“ Stevan Bekan istakao je da je moto ovogodišnje akcije „Ljepša Trebišnjica - za ljepše Trebinje“, s obzirom na to da će najviše aktivnosti biti u obalnom dijelu i na samoj rijeci.

„Trebišnjica nama mnogo znači, to je ljepotica našeg grada i mi ćemo učiniti sve što je potrebno da je čuvamo, ne samo danas nego i narednih dana, posebno nadležni iz hidroelektrana koji se trude da to sve izgleda kako treba. Biće aktivnosti i na drugim dijelovima grada, potez od Doma penzionera prema Gorici, radiće se kod novog zatvorenog bazena, kao i u prigradskim naseljima, sve to sa idejom da u susret velikom hrišćanskom prazniku Vaskrsu naš grad izgleda što ljepše. Uskoro počinje i turistička sezona, tako da ćemo ove aktivnosti snažno nastaviti“, kazao je Bekan.

On je dodao da je Trebinje, prema riječima svih koji dolaze u naš grad, jedan od najljepših i najuređenijih gradova u regionu što je na ponos svih.

„Naravno, nije sve baš idealno, ima i problema na nekim mjestima i mi ćemo nastaviti da radimo i potrudićemo se da sve bude čisto i sređeno kao centar grada“, zaključio je Bekan.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: