Demanti direktora agrarnog fonda | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Demanti direktora agrarnog fonda

Autor: Novinar Herceg | Datum:20.04.2022.

Direktor Agrarnog fonda Trebinje Veselin Dutina danas je organizovao pres konferenciju na kojoj je demantovao informacije koje je narodni poslanik Nebojša Vukanović juče objavio na svom blogu a odnose se na stanje u prodavnici “Treća dob”, kojom gazduje Agrarni fond.

 

Veselin Dutina, direktor agrarnog fonda ističe da želi da informiše javnost na ispravan način o svim problemima sa kojima se ova ustanova susreće u posljednje vrijeme. On je naveo da je narodni poslanik Nebojša Vukanović posjetio prodajnu ustanovu „Treća dob“ te snimio prazne police iako je zabranjeno snimanje i slikanje  kazao je Dutina. 


 "U periodu trajanja prvog tendera imali smo dovoljne zalihe robe, ali je glavni razlog nestašice upravo otkazani tender. Nismo imali mogućnost sazvati pres konferenciju prije mjesec dana dok je bio u toku tenderski postupak, misleći da ćemo zaključiti ugovore, jer do sada nije bilo problema sa zaključivanjem ugovora" ističe on.

"Potpisan je ugovor sa novim dobavljačima, i već sutra očekujemo da će snabdjevenost biti bolja. Već kroz dva dana rafovi će ponovo biti puni" pojasnio je Dutina.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: