Cvijanović: Neka praznik vaskrsenja Hristovog bude vodilja i nadahnuće | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Cvijanović: Neka praznik vaskrsenja Hristovog bude vodilja i nadahnuće

Izvor: RTRS | Datum:21.04.2022.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, uputila je čestitku Njegovoj Svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju, svim arhijerejima, sveštenstvu, monaštvu i svim pravoslavnim vjernicima, saopšteno je iz Kabineta predsjednice Srpske.


 

- Povodom najvećeg hrišćanskog praznika – Vaskrsa, Vama i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti upućujem najiskrenije čestitke - navodi se u čestitki predsjednice Srpske.  

Cvijanović je poručila da praznik vaskrsenja Hristovog, u vrijeme teških iskušenja i izazova koje iziskuje strpljenje, zajedništvo i razumijevanje, bude vodilja i nadahnuće da vjerujemo i istrajemo na putu spasenja, istine i pravde.

- Uz želje da praznik nad praznicima, kao  putokaz za solidarnost, praštanje i ljubav prema drugima, provedete u duhovnom miru, zdravlju i blagostanju, pozdravljam Vas sveradosnim pozdravom: "Hristos voskrese - vaistinu voskrese!" - navodi se u čestitki predsjednice Srpske.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: