Vučić čestitao Vaskrs | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vučić čestitao Vaskrs

Izvor: RTRS | Datum:22.04.2022.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu i monaštvu, kao i svim pravoslavnim vjernicima koji Vaskrs slave po julijanskom kalendaru.


 

 Vama, episkopatu, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima od srca čestitam Vaskrs Sina Božijega - naveo je Vučić u čestitki.

On je poručio da se najveći hrišćanski praznik i "večito svedočanstvo novog života" i ove godine proslavlja "u vremenima iskušenja sa kojim se susreću i otadžbina i slavni srpski narod, ali i celo čovečanstvo", saopšteno je iz pres-službe predsjednika Srbije.

- Želim da Vaskrs bude najsnažniji podsticaj da, odlučno gledajući unapred, nastavimo da unapređujemo našu Republiku Srbiju - rekao je predsjednik Vučić.

On je iskazao uvjerenje da će, kao i do sada, saborno i bratski, biti pokazana mudrost, odlučnost i riješenost da se novim iskrama bratoljublja osnaži mir, tolerancija i prosperitet srpskog naroda.

- Čestitajući Vam vaskršnje praznike, želim da Vas Gospod podrži u uzvišenoj službi prvojerarha naše Srpske pravoslavne crkve. Hristos vaskrse! - poručio je predsjednik Vučić u čestitki.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: