Dobro jutro Hercegovino(Video) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino(Video)

Izvor: herceg rtv | Datum:22.04.2022.

Predstavnici JU "Naša radost" iz Trebinja učestvovali su kao edukatori u projektu "Podrška inkluzivnom obrazovanju upotrebom asistivnih tehnologija. Tim povodom sa nama u studiju bile su Svetlana Bokun, logoped i Branka Kujačić, psiholog.
U Narodnoj biblioteci Trebinje prošle godine otvoren je Kineski centar, prva ovakva kulturna institucija u BiH u kojoj već četiri mjeseca traju besplatni kursevi kineskog jezika. Trebinjci različitih uzrasta i zanimanja rado su prihvatili tradiciju i kulturu ove stare i velike civilizacije, a polaznicima je prenosi Sara Karadeglija, naša sugrađanka koja se opredijelila za profesionalno izučavanje ovog jezika ovog jutra bila je i naša gošća.
Sponzori jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino" su : Peko Trebinje, Butik ''Madam'', Be Cool American Outlet Trebinje, Butik Exterra, Dama Fašion, Dineco namještaj po mjeri, X express, Klub 089, Bar 2000, Lotex, TRIAL, Kapital Soft, Frizerski salon ''Pepeljuga''.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: