Nagradna igra Herceg televizije: Osvojite karte za Festival dječijih predstava | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nagradna igra Herceg televizije: Osvojite karte za Festival dječijih predstava

Izvor: HERCEG RTV | Datum:23.04.2022.

Dom mladih Trebinje ponovo organizuje Festival dječijih predstava, koji će se održati od 26. do 29. aprila.


U saradnji sa Herceg televizijom, Dom mladih Trebinje od utorka 26.aprila svakog jutra u okviru jutarnjeg programa „Dobro jutro Hercegovino“ podijeliće po dvije karte za svaku predstavu i muzičku radionicu. Potrebno je da u toku trajanja jutarnjeg programa pozovete 059/271-010.

Kroz četiri festivalska dana odigraće se tri predstave u po dva termina - u 11.00 i 13.00 časova, a kao prateći program biće priređen koncert dječijeg hora Bubamarac i kreativna muzička radionicu "Mjuziklažu" koji je osmislio i vodi naš poznati glumac, perkusionista i TV voditelj dječjeg programa Bojan BOKI Ivković.
Festival će 26. aprila u 11.00 časova (i 13.00 časova) otvoriti predstava "Zlatokosa" Pozorišta lutaka "Mostar", a za 27. april u 11.00 časova predviđen je koncert Dječijeg hora "Bubamarci", dok će u 13.00 časova Bojan Boki Ivković održati muzičku radionicu.
Za 28. april, sa igranjem u 11.00 i 13.00 časova, predstaviće se Pozorište mladih iz Sarajeva sa predstavom "Tobija", dok će posljednjeg festivalskog dana u Domu mladih, takođe u 11.00 i 13.00 časova, nastupiti ansambl Dječijeg pozorišta iz Kragujevca sa predstavom "Lepotica i zver".
Cijena ulaznice za predastavu je 2,5 KM.
Organizator festivala je Dom mladih, a pokrovitelj Grad Trebinje.
Medijski pokrovitelj je Herceg televizija.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: