Dobro jutro Hercegovino(Video) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino(Video)

Izvor: Herceg RTV | Datum:25.04.2022.

U Trebinju će danas svečano biti otvoren zatvoreni bazen čiju je gradnju sa oko 13 miliona KM finansiralo preduzeće Hidroelektrane na Trebišnjici.Od 17.30 časova možete pratiti ceremoniju otvaranja na Herceg Radio-televiziji i našem portalu.

Nakon toga biće odigrana vaterpolo utakmicom reprezentacija Srbije i Crne Gore. Tim povodom naši gosti su gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i direktor Hidroelektrana na Trebišnjici, Gordan Mišeljić.

Sa nama u studiju su novinarke Jovana Pejanović i Sara Cuca, razgovaramo o Vaskrsu, običajima i kako je Vaskrs prosao u njihovim domovima.

Sponzori jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino" su : Peko Trebinje, Butik ''Madam'', Be Cool American Outlet Trebinje, Butik Ehterra, Dama Fashion, Dineco namještaj po mjeri, X ehpress, Klub 089, Bar 2000, Loteh, TRIAL, Kapital Soft, Frizerski salon ''Pepeljuga''.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: