Студенти Високе школе за туризам и хотелијерство на стручној радионици у Кладњу | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Студенти Високе школе за туризам и хотелијерство на стручној радионици у Кладњу

Извор: Radio Trebinje | Датум:27.04.2022.

Поводом Дана планете Земље - 22. априла, а у оквиру пројекта "Roots of the Future – ROOF" финансираног од стране Министарства вањских послова и међународне сарадње Републике Италије, а који имплементира италијанска организација CISP (Comitato Internazionale per lo Sviluppo dei Popoli), на подручју некрополе стећака Куман, у близини планинарског дома Јаворје, Кладањ, организоване су активности уређења око некрополе стећака, те радионице.

Учешће у реализацији су узели професори и студенти са подручја Тузланског кантона, студенти Високе школе за туризам и хотелијерство из Требиња, те млади из Кнежева, Кладња као и чланови из Удружења „Зелена мрежа- БиХ “, Удружења младих „Voice“, коју је основала и чији рад подржава Италијанска амбасада у Босни и Херцеговини.

Током радионице студенти су посјетили Дјевојачку пећину, Паучко језеро, те Ски центар „Караула“ у Кладњу.

Студенти су били смјештени у планинарском дому „Јаворје“ у коме су се одржале радионица и презентација пројекта.

Висока школа за туризам и хотелијерство континуирано подржава и унапређује аналитичке, оперативне и тактичке способности студената кроз студентску праксу, студијске посјете, радионице и многобројне семинаре.

Студенти Високе школе за туризам и хотелијерство који су учествовали на дводневној радионици у оквиру пројекта "Roots of the Future – ROOF" су: Андреа Дука, Сандра Фимић, Јелена Антуновић и Јелена Роган.

 


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: