Uskoro hemijska zaštita platana | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Uskoro hemijska zaštita platana

Izvor: radio Trebinje | Datum:28.04.2022.

Iz trebinjskog preduzeća “Komunalno” obavještavaju građane Trebinja da će u noći četvrtak na petak, sa 28. na 29. april sa početkom u 00:00 časova provesti hemijska zaštita platana.

"Hemijska zaštita platana će se obavljati prskanjem iz dizalice, pa je radi toga neophodno da se navedenog dana uklone svi automobili kako bi se obavila zaštita platana. Tretiranje platana vršiće se insekticidom, zato molimo pčelare da tokom navedenog dana ne puštaju pčele. Posebno molimo vlasnike ugostiteljskih objekata, prodavače robe na pijaci i druge privatne poslodavce koji obavljaju djelatnost u sledećim ulicama:

- Kralja Petra Prvog Oslobodioca, Desanke Maksimović, Trga slobode (pijaca), Jovana Dučića, Vuka Karadžića, Njegoševa, Herceg Stjepana Kosače (kod Marketa 99), Obala Luke Vukalovića, Stara želježnička stanica, kao i naselja Mokri Dolovi, Tini, Petral trg, Istočna obilaznica, Ćatovića krak i krug bivše kasarne da u vremenu prskanja platana uklone automobile, da ne postavljaju stolove, tende i druge pokretne objekte ispred svojih objekata kako ne bi došlo do neželjenih posljedica i da se nesmetano obavi neophodna zaštita platina”, stoji na kraju obavještenja trebinjskog preduzeća “Komunalno”.

 

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: