Dobro jutro Hercegovino (Video) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (Video)

Izvor: Herceg RTV | Datum:28.04.2022.

Herceg Novi otvara ovogodišnju turističku sezonu 1. maja koncertom Dejana Petrovića Big Benda. Nastup je zakazan za 30. april, od 20.30 časova, na Portonovi marina trgu. Šta nam Novljani pripremaju za novu turističku sezonu saznali smo od Natalije Terzić- TO Herceg Novi.

Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka iz Novog Sada najavljuje javno predavanje koje će se održati danas sa početkom u 12 časova. Gost predavač na temu Digitalna proizvodnja za edukaciju i biznis bio je prof. dr Bojan Lalić i Mirjana Miljanović prof.dr FPM koordinator projekta.


Sponzori jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino" su : Peko Trebinje, Butik ''Madam'', Be Cool American Outlet Trebinje, Butik Exterra, Dama Fashion, Dineco namještaj po mjeri, X express, Klub 089, Bar 2000, Lotex, TRIAL, Kapital Soft, Frizerski salon ''Pepeljuga''.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: