ERS uvijek uz društvenu zajednicu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

ERS uvijek uz društvenu zajednicu

Izvor: ERS | Datum:29.04.2022.

Veliki broj priča Mješoviti Holding “Elektroprivreda Republike Srpske”, sa generalnim direktorom Lukom Petrovićem na čelu počinje sa podrškom koja se  pruža društvenoj zajednici i različitim segmentima društva.

Skoro da se ne može imenovati bilo koja značajnija kulturna institucija, asocijacija ili projekat u Republici Srpskoj, a da nema podršku našeg energetskog giganta.


-MH “Elektroprivreda Republike Srpske” podržalo ke rad i aktivnosti Centra za edukaciju “Tvoja riječ”, koja ima za cilj pomoć djeci s autizmom.Na razumijevanju i pomoći zahvalila se Olivera Ratković, predsjednica Upravnog odbora ovog centra.
-ERS je prepoznao rad i entuzijazam Unije studenata Republike Srpske, krovnu asocijaciju, koju čine studentska predstavnička tijela svih univerziteta u Republici Srpskoj. Na pruženoj podršcigeneralnom direktoru zahvalio se Nikola Bojić, Predsjednik Unije studenata Republike Srpske.

-Nastavili smo i podršku sportskim klubovima. MH “Elektroprivreda Republike Srpske”  pomogla je Omladinski rukometni klub  “Čelinac”.U želji za što boljim uslovima i uspjehom rado smo podržali rad ovog kluba.Čelinac ima dobre uslove za sport, a naša je obaveza da pomognemo kako bi klub dostigao još bolje rezultate.



-Mješoviti Holding “Elektroprivreda Republike Srpske” podržala je i Rukometni klub “Višegrad”.Ovaj klub spada u sam vrh rukometa lige Republike Srpske, i mišljenja smo da je naša podrška dobro došla kako bi Višegrad, koji ima veoma mladu i poletnu ekipu u skorijoj budućnosti obezbijedio i plasman u ligu BiH.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: