Popunjeni smještajni kapaciteti u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Popunjeni smještajni kapaciteti u Trebinju

Izvor: Radio Trebinje | Datum:30.04.2022.

Smještajni kapaciteti u Trebinju za prvomajske praznike popunjeni su više od 90 odsto, što je dobra najava za još jednu uspješnu turističku sezonu, izjavila je za Radio Trebinje direktor Turističke organizacije Grada Trebinja Mirjana Putica.

Za praznike će naš grad posjetiti i organizovane turističke ture iz Zapadne Evrope i skandinavskih zemalja.

"Radujemo se velikom broju gostiju za praznike. Ovo je potvrda da je Trebinje i dalje zanimljiva turistička destinacija, kao što je to i godinama unazad. Tradicionalno, za prvomajske praznike nam najviše gostiju dolazi iz Srbije, Crne Gore i BiH, ali imamo turiste i iz Evrope i svijeta. Posebno nas raduju gosti iz Zapadne Evrope i skandinavskih zemalja koji će u grupnim turističkim turama obilaziti naš grad“, pojašnjava Putica.

Napominje da je u toku priprema ljetne turističke kampanje.

„Zvanično otvaranje ljetne turističke sezone u Trebinju planiramo za 21. maj, kada ćemo u Dučićevoj ulici organizovati koncert, uz nastup kulturnoumjetničkih društava i mališana iz vrtića „Naša radost“, a svečanosti će prisustvovati predstavnici turističkih organizacija iz Srbije i Crne Gore sa kojima sarađujemo. Biće to pravi spektakl, za sve generacije, pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže“, navodi Putica.

Direktor trebinjske Turističke organizacije ističe da će do kraja godine biti upriličene brojne aktivnosti i zanimljivi sadržaji kojima će naš grad privući brojne goste iz Evrope i svijeta.  


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: