Dobra saradnja Elektroprivrede sa kolektivima i udruženjima od značaja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobra saradnja Elektroprivrede sa kolektivima i udruženjima od značaja

Izvor: ERS | Datum:04.05.2022.

Kao i svih prethodnih godina, jedna od važnijih politika našeg energetskog giganta jesu društveno korisna ulaganja i podrška zajednici. Mješoviti Holding "Elektroprivreda Republike Srpske" konstantno podržava i pomaže veliki broj udruženja, od međunarodnog, republičkog, pa do lokalnog značaja.


-Pružili smo podršku za aktivnosti Udruženje građana "Liga za djecu" iz Trebinje, prepoznatljivo po realizaciji dječijih pozorišnih predstava na otvorenom,Na pruženoj podršci naše kompanije zahvalio se idejni tvorac Velibor Đorđić, koji je obećao širi spektar aktivnosti ovog udruženja, koje djecu usmjerava prema kulturi.


-Aktivno smo podržali rad Udruženja amputiraca-UAT Trebinje.Ovo humanitarno udruženje pokriva područje svih opština Hercegovine, i okuplja lica sa amputacijama ekstremiteta, bez obzira na porijeklo invalidnosti.Na pruženoj podršci zahvalio se predsjednik Udruženja Miroslav Andrić.


-

Udruženje ljubitelja prirode i lova "Trebinjska brda" iz Trebinja takođe je zasluženo dobilo našu podršku, što je nastavak kontinuiteta iz prethodnog perioda.Na pruženoj podršci aktivnostima ovog udruženja od MH "Elektroprivreda Republike Srpske" zahvalio se predsjednik Vojin Matović, koji je obećao još aktivnije djelovanje ma očuvanju prirode ovog dijela Hercegovine.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: