Uz podršku ERS lakše do uspjeha | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Uz podršku ERS lakše do uspjeha

Izvor: ERS | Datum:10.05.2022.

MH “Elektroprivreda Republike Srpske” podržala je aktivnosti nevladine i neprofitne organizacije “Energija života”, koja se bavi terapijskim jahanjem ua djecu i omladinu sa poteškoćama u razvoju, organizacijom grupnih i individualnih aktivnosti iz područja integrativne medicine sa ciljem unapređenja zdravlja i kvaliteta ljudi, te holističkog razvoja ličnosti, razvojem volonterizma, programima socijalizacije i inkluzije, itd.


-MH “Elektroprivreda Republike Srpske” podržala je rad fudbalskog kluba “Laktaši”, sa željom da se ovaj klub vrati u prvu ligu Republike Srpske.Na pomoći se zahvalio Igor Radeljić direktor FK “Laktaši, dok je generalni direktor ERS Luka Petrović poželio uspjeh klubu i želju da se naredne sezone takmiče  u elitnom razredu Republike Srpske.


-Basket 3×3 postao je Olimpijska disciplina, i veoma je popularan u cijelom svijetu.Turnir u Trebinju je veoma kvalitetan, i zbog toga smo podržali ovu tradicionalnu manifestaciju, koja ima međunarodni predznak.

Na podršci MH “Elektroprivreda Republike Srpske” i zahvalio se Nikola Topalović, organizator basket turnira u Trebinju. Direktor Petrović poželio je uspjeh u organizaciji, i izrazio očekivanja da će ova manifestacija biti kao i do sada na visokom nivou.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: