BILEĆA - otpočele aktivnosti koje će biti provedene u toku trajanja projekta Voli(m) svoj grad (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

BILEĆA - otpočele aktivnosti koje će biti provedene u toku trajanja projekta Voli(m) svoj grad (FOTO)

Izvor: Radio Bileća | Datum:16.05.2022.

Akcijom čišćenja lokacija Muzeja i stećaka, Bećaruše i šetališta ka jezeru otpočele su aktivnosti koje će biti provedene u toku trajanja projekta Voli(m) svoj grad. U ovoj akciji učestvovali su članovi FK "Hercegova", članovi Udruženja građana Eho i srednjoškolci koji su u prethodnom periodu bili učesnici kreativnih radionica u sklopu ovog projekta.


“Ovim putem želimo da se zahvalimo FK Hercegovac koji se tradicionalno odaziva ovakvim inicijativama, kao i sponzorima koji su podržali današnju akciju: Kafe bar Ilegala, Aleksić komerc, Zoran Milićević i Opština Bileća. Ovo je samo prva u nizu aktivnosti kojima ćemo pokušati da učinimo naš grad ljepšim ali i ukažemo na višegodišnje probleme i pokrenemo inicijativu za rješavanje istih. Mi smo danas svi zajedno učinili da Bileća bude ljepša i nastavićemo to da činimo. Pozivamo sve sugrađane da nam se pridruže i uključe u naredne aktivnosti o kojima ćete biti obaviješteni na društvenim mrežama”, kažu iz Udruženja građana “Eho”.


Projekat Voli(m) svoj grad! realizuje Udruženje građana Eho u saradnji sa Međunarodnom organizacijom za migracije u okviru projekta "Podrška mladima u lokalnim zajednicama u Bosni i Hercegovini" koji finansijski podržava vlada Ujedinjenog Kraljevstva.


“Cilj ovog ekološkog projekta je podići svijest o značaju i zaštiti životne sredine ali i skrenuti pažnju na sve oblike vandalizma i primitivnog odnosa prema prirodi i javnom dobru. Kroz niz zanimljivih aktivnosti planiramo provesti ekološku kampanju i urediti naš grad”, poručuju organizatori akcije.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: