Zatvoreni bazen počeo da radi za rekreativce | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Zatvoreni bazen počeo da radi za rekreativce

Izvor: radio Trebinje | Datum:16.05.2022.

Zatvoreni bazen u Trebinju jutros je počeo da radi za rekreativce, a Javna ustavnova „Bazeni“ Trebinje je za prva tri kupača obezbijedila besplatne ulaznice do kraja maja, potvrdio je za RT direktor ove ustanove Bojan Okuka.

Cijene ulaznica za dva sata korištenja bazena u jutarnjem termniu su 3,5 KM, a u poslijepodnevnom cijena ulaznice je 5 KM.

„Imamo i povlaštene karte za penzionere, invalide,  djecu i studente, koje su u jutarnjem terminu 2,5 KM,  a za poslijepodnevni termin koštaju  3,5 KM“, naveo je Okuka.

On je podsjetio da na osnovu javnog poziva koji je raspisao grad Trebinje,  besplatno korištenje zatovrenog bazena imaju djeca kojih ima troje ili više u porodici, djeca bez jednog ili oba roditelja, djeca RVI do sedme kategorije i djeca i mladi sa poteškoćama u razvoju.

Radno vrijeme zatvorenog bazena za rekreativce je od  9 do 12 i od 18 do 22 časa radnim danima i subotom.

Direktor JU „Bazeni“ Trebinje najavljuje da će otvoreni olimpijski bazen „Banje“ početi raditi  do 15. juna, sa prvim danima školskog raspusta.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: