Nesebična podrška udruženjima i klubovima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nesebična podrška udruženjima i klubovima

Izvor: ERS | Datum:17.05.2022.

Mješoviti Holding “Elektroprivreda Republike Srpske” nastavlja kontinuitet podrške mnogobrojnim udruženjima, sportskim klubovima, asocijacijama i organizacijama u cijeloj Republici Srpskoj.

-Sa iskrenom željom i optimizmom podržali smo rad i aktivnosti Ansambla nacionalnih igara “Jovan Dučić” iz Trebinja.Ovaj ansambl njeguje tradiciju i prisutan je na festivalima na mnogim meridijanima gdje osvaja visoka priznanja.

Zahvalnost za pruženu podršku iskazao je rukovodilac ansambla Nebojša Ratković.
-Ulaganje u sport ulaganje je u zdrav život, a futsal kao igra sve je popularnija u svijetu, pa tako i kod nas u Republici Srpskoj.

MH “Elektroprivreda Republike Srpske” prepoznala je kvalitet Futsal kluba “Radnički” iz Novog Goražda, kojima smo pružili neophodnu podršku i pomoć za nesmetano djelovanje.Nadamo se da će ovaj klub postizati još bolje rezultate, i ostvariti plan za ubuduće, a to je plasman u prvu ligu Republike Srpske.

-ERS je prepoznao i entuzijazam i napore Odbojkaškog kluba “Velež” iz Nevesinja.Odbojkašice iz Nevesinja su u svojoj debitantskoj sezoni u prvoj ligi Republike Srpske ostvarile odličan plasman osvajanjem trećeg mjesta.Sigurno da je odbojka veoma popularan sport u Hercegovini, i ne treba podsjećati koliko je ovaj dio Republike Srpske dao svjetski poznatih imena i u ženskoj, ali i u muškoj odbojci.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: