Proljetna deratizacija od 23. maja do 2. juna | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Proljetna deratizacija od 23. maja do 2. juna

Izvor: radio Trebinje | Datum:20.05.2022.

U Trebinju će od 23. maja do 2. juna biće obavljena proljetna sistematska deretizacija, koja se prvodi u cilju zaštite stanovništva od pojave i širenja zaraznih bolesti koje prenose glodari.

Deratizaciju obavlja „Sanitacija“ d.o.o. Bijeljina.

Sistematskom deratizacijom obuhvaćene su sve zdravstvene ustanove, škole i drugi objekti za djecu i omladinu, površine u opštoj upotrebi, pijaca, stadion, deponije smeća, park i druge javne površine u gradu.

Deratizacija se obavlja i na kanalizacionoj mreži, objektima vodosnabdijevanja, državnih i privatnih samostalnih radnji, poslovnim prostorima i predstavništvima preduzeća čija su sjedišta van područja grada Trebinja, kao i na svim stambenim i pomoćnim objektima državnog i individualnog sektora.

Troškove deratizacije za deponiju smeća, šahtove kanalizacije, škole i predškolske ustanove i zradu gradske administracije snosi Grad Trebinje, a za ostale objekte deretizaciju plaćaju korisnici objekata.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: