U Dučićevoj ulici otvorena ljetna turistička sezona | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Dučićevoj ulici otvorena ljetna turistička sezona

Izvor: radio Trebinje | Datum:21.05.2022.

U Dučićevoj ulici otvorena je ljetna turistička sezona, a otvaranje je zamišljeno kao mini sajam, na kome su se predstavile turističke organizacije i subjekti iz zemalja regiona sa kojima sarađuje grad Trebinje.

Na svojim štandovima turističku ponudu su izložili Valjevo, Paraćin, Zlatibor, Vrnjačka Banja, Budva, Nikšić, Istočno Sarajevo, Nacionalni park "Kozara", Nacionalni park "Sutjeska"... i privukli su mnogobrojne goste.

Prema riječima samostalnog stručnog saradnika u Turističkoj organizaciji Žarka Vica maj je pokazao da je pred Turističkom organizacijom Trebinja jedna dobra turistička sezona.

"Imaćemo niz kulturnih, sportskih i turističkih dešavanja koji će u naš grad dovesti mnoge goste. Sinoć smo iskoristili priliku da na otvaranju sezone predstavimo novu ljetnu turističku kampanju Trebinja, gdje smo se kao i protekle godine fokusirali na tržišta Srbije, Crne Gore i BiH. Ove godine stvorili su se uslovi da izađemo i van regiona jer smo se dobro pozicionirali na tom tržištu, a posebno zapadnoevropskim i skandinavskim zemljama. Kampanja će obuhvatiti ljetnu turističku ponudu sa različitim vidovima promocije od direktne komunikacije sa turistima, on lajn kampanja, putopisnih reportaža", rekao je Vico.

 

Na bini ispod stoljetnih platana izvođen je kulturni program, pjevane su pjesme i igralo se kolo.

Do dolaska na binu naši najmlađi sugrađani iz dječijih vrtića su prošetali Dučićevom ulicom u okviru "Dječijeg karnevala", a bili su odjeveni u klovnove, mažoretkinje i nosili su transparente "Čista Trebišnjica", "Trebinje grad sunca", "Volim Trebinje", a nastupao je i KUD "Izvor" iz Valjeva", GKUD "Alat".

Večeras od 21:30 čas biće organizovan i koncert Dejana Petrovića i Big benda.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: