PLIVAČI KVS „LEOTAR“ USPJEŠNI NA MPM „BANJA LUKA OPEN 2022“ | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

PLIVAČI KVS „LEOTAR“ USPJEŠNI NA MPM „BANJA LUKA OPEN 2022“

Izvor: PLIVAČI KVS „LEOTAR“ | Datum:23.05.2022.

Plivači KVS "Leotar" proteklog vikenda učestvovali su na Međunarodnom plivačkom mitingu "Banja Luka Open 2022" koji je održan 21 - 22. 05. 2022. na Gradskom olimpijskom bazenu u Banja Luci.


Na jednom od najkvalitetnijih plivačkih takmičenja u okruženju učešće je uzelo 473 plivača iz 44 kluba sa prostora Mađarske, Italije, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Ukraine, Srbije i Bosne i Hercegovine. O samom kvlitetu takmičenja govori podatak da je na ovome takmičenju učestvovalo 81 plivač iz Slovenije i 111 plivača iz Srbije sa reprezentativcima koji su učestvovali na Olimpijskim igrama , svjetskim i evropskim prvenstvima.


Takmičenje je održano u 50m bazenu, u jutarnjem dijelu programa plivale su se kvalifikacione trke a u popodnevnom finalne.
Boje KVS "Leotar" na eminentnom takmičenju u Banja Luci predstavljali su Andrej Radović (2009), Igor Kundačina (2008), Helena Lakić (2005), Jovan Vukoje (2005) i Filip Piljević (2005).
Plivači KVS " Leotar" u jakoj međunarodnoj konkurenciji uspjeli su da izbore finalne trke, Helena Lakić u disciplinama 50m i 200m leđno, Jovan Vukoje 400m mješovito i Igor Kundačina 200m leđno.

Zadovoljni smo nastupom načih plivača na MPM „Banja Luka Open 2022“. U veoma jakoj međunarodnoj konkurenciji gdje su dominirali plivači iz Slovenije naši plivači su uspjeli da izbore finalne trke i borbu za medalje. Počeli smo sa radom u zatvorenom bazenu, dobili odlične uslove za treninge i očekujemo da iz takmičenja u takmičenje podižemo nivo naših rezultata. – ističe Veljko Piljević , trener u KVS Leotar.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: