SDS u ponedjeljak predlaže ime kandidata za člana Predsjedništva BiH | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

SDS u ponedjeljak predlaže ime kandidata za člana Predsjedništva BiH

Izvor: Hercegovina press | Datum:25.05.2022.

Predsjedništvo SDS-a na sjednici koja je zakazana za ponedjeljak izaći će sa imenima kandidata za funkciju člana Predsjedištva BiH, kojeg na kraju treba da potvrdi Glavni odbor.

Zoran Latinović, generalni sekretar SDS-a potvrdio je „Nezavisnim“ da je sjednica zakazana za ponedjeljak te da će se na njoj odlučiti i kada će biti održana sjednica Glavnog odbora.

On je rekao da je okvirno planirano da sjednica Glavnog odbora na kojoj će biti riječi o kandidatima pa i onima za inokosne funkcije bude održana 5. juna, ali da je moguće da bude i nekog drugog datuma.

Kako nezvanično saznajemo, u ovom trenutku i kako stvari stoje, Predsjedništvo BiH predložiće Glavnom odboru stranke dva imena i to Milana Miličevića, načelnika opštine Teslić i predsjednika Glavnog odbora te Mirka Šarovića, predsjednika SDS-a.

„Ta dva imena su u igri. U slučaju da postignu dogovor njih dvojica među sobom moguće da Predsjedništvo SDS-a predloži samo jedno ime na potvrđivanje ali to je malo vjerovatno. U ovom trenutku nema trećeg imena“, rekao je izvor Nezavisnih.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: