BILEĆA -Udruženje građana ''Eho'' nastavlja sa realizacijom projekta ''Voli(m) svoj grad'' (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

BILEĆA -Udruženje građana ''Eho'' nastavlja sa realizacijom projekta ''Voli(m) svoj grad'' (FOTO)

Izvor: Radio Bileća | Datum:27.05.2022.

Udruženje građana "Eho" nastavlja sa realizacijom projekta "Voli(m) svoj grad". Volonteri i članovi Udruženja ovih dana aktivno rade na sanaciji mini deponije u užem jezgru grada.

„Ovu lokaciju mapirali smo kao veliki problem. Kontejneri koji stoje na trotoarima na raskrsnici između dvije škole, prije svega predstavljaju opasnost za bezbjednosti djece, a i vizuelno narušavaju izgled grada. Ovom akcijom, kako smo ranije i planirali, mašinski smo očistili teren, izlili betonsku podlogu za kontejnere, a naši kreativni srednjoškolci su se pobrinuli da kontejneri dobiju novi izgled“, poručuju članovi Udruženja Eho.




Pomenute aktivnosti podržali su: Opština Bileća i Javna preduzeća Vodovod i Komus, kojima su članovi „Eha“ uputili zahvalnost.
„Pozivamo sugrađane da se priključe ovom projektu. Možete podržati planirane aktivnosti ili samostalno pokrenuti ekološke akcije. Važno je da zajedno širimo svijest o očuvanju životne sredine“, poručuju aktivisti „Eha“.
Aktivnosti se realizuju u sklopu projekta „Podrška mladima u lokalnim zajednicama“ koji finansijski podržava Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, a implementira Međunarodna organizacija za migracije.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: