SP u raftingu seli se sa Vrbasa na Taru | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

SP u raftingu seli se sa Vrbasa na Taru

Izvor: RTRS | Datum:30.05.2022.

Svjetsko rafting prvenstvo seli se danas iz Banjaluke u Foču, gdje će, na rijeci Tari, u srijedu, 1. juna, biti održana završna disciplina spust.


 
Rafting                 Foto: RTRS
Dolazak u Foču najboljih raftera iz 22 zemlje svijeta očekuje se danas između 17.00 i 18.00 časova, a domaćin im je na gradskom trgu pripremio dobrodošlicu.

Kako je najavljeno, učesnici će prodefilovati glavnom fočanskom ulicom od Južnog mosta slobode do gradskog trga, gdje će ih dočekati građani, sportski klubovi i opština Foča uz osvježenje i prigodan program.

Ovo je drugi put da su Foča i Banjaluka, odnosno Tara i Vrbas, domaćini Svjetskog prvenstva u raftingu. Prvi put to je bilo 2009. godine.

Podsjećamo, rafting reprezentacija BiH, koju čine članovi banjalučkog kluba "Dajak", na Svjetskom prvenstvu čiji su domaćini Banjaluka i Foča, osvojila je četvrtu medalju u master kategoriji.

Najbrži u seniorskoj konkurenciji bili su takmičari iz Japana, ispred ekipa Brazila i Argentine.

Svjetski šampionat završava se u srijedu, u Foči, takmičenjem u disciplini spust.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: