Dojave o bombama lažne, redovna nastava u drugoj smjeni | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dojave o bombama lažne, redovna nastava u drugoj smjeni

Izvor: radio Trebinje | Datum:01.06.2022.

Eksplozivne naprave nisu pronađene ni u srednjim školama niti u osnovnim školama na području istočne Hercegovine i nastava u drugoj smjeni će danas biti odvijana redovno, potvrđeno je za Radio Trebinje u Policijskoj upravi Trebinje.

Antidiverzionim pregledima u svim školama naše regije ustanovljeno je da su dojave o postavljenim bombama bile lažne.

Predsjednik Aktiva srednjih škola regije Momir Bratić rekao je da je nastava u prvoj smjeni jutros obustavljena zbog dojave o bombama, a danas će biti nastavljena u školama koje časove održavaju u drugoj smjeni.

„U školama gdje se nastava odvija samo u jednoj smjeni, nastava će biti nastavljena sutra, osim u Srednjoškolskom centru u Bileći gdje će časovi biti nastavljeni danas“, rekao je Bratić.

Bombe nisu nađene ni u osnovnim školama naše regije pa će se nastava u drugoj smjeni danas redovno odvijati, potvrdio je za Radio Trebinje predsjednik Aktiva osnovnih škola istočne Hercegovine Milorad Nadaždin.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: