ERS partner u brojnim projektima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

ERS partner u brojnim projektima

Izvor: ers | Datum:02.06.2022.

Mješoviti Holding “Elektroprivreda Republike Srpske” i pored svih izazova sa kojima se suočava podržava i pomaže veliki broj udruženja, od međunarodnog, republičkog, pa do lokalnog značaja.
ERS je pokazao razumijevanje za aktivnosti i izuzetan rad Udruženja  dijabetičara Trebinje, i ostalih zainteresovanih lica.

Podsjećamo, ovo udruženje na čelu sa predsjednicom Nadom Bijedić je u sklopu aktivnosti organizovalo i prvu dijabetološku ordinaciju na točkovima, gdje su građanima vršena mjerenja nivoa šećera u krvi. Generalni direktor ERS  Luka Petrović podsjetio je, da je grad Trebinje prva lokalna zajednica u Republici Srpskoj koja finansijski pomaže roditeljima djece sa dijabetesom Tip 1.
-ERs nastavlja i sa podrškom sportskim klubovima. Pomoć MH “Elektroprivreda Republike Srpske ide i za rad Kuglaškog kluba “Hercegovac” iz Bileće.
U ime kluba zahvalio se direktor Željko Samardžić, koji je istakao da će pomoć olakšati osnovno funkcionisanje kluba.

-Našu podršku dobio je i OKK “Gacko” iz Gacka. Ovaj košarkaški klub u ne tako davnoj prošlosti bio je u vrhu košarke Republike Srpske, i zajednička je želja da se Gacko kao košarkaški centar što prije vrati na prijašnji nivo. Na pruženoj podršci zahvalio se u ime kluba Vladimir Vulović, koji je istakao da klub ima veoma dobru školu košarke i studiozan rad sa mlađim kategorijama.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: