U Trebinju sutra velika akcija uređenja grada | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Trebinju sutra velika akcija uređenja grada

Autor: Novinar Herceg | Izvor: Herceg RTV | Datum:06.06.2022.

Grad Trebinje i JU “Ekologija i bezbjednost”, tradicionalno, i ove godine organizuju akciju uređenja grada povodom 5. juna- Međunarodnog dana zaštite životne sredine . Akcija će biti održana  sutra (utorak, 7. jun) od 07 časova. 


Ovaj dan obilježava se širom svijeta s ciljem da se skrene pažnja na značaj očuvanja životne sredine i podizanje ekološke svijesti, a to je takođe i jedna od aktivnosti projekta pod nazivom “Prekogranična  inicijativa za zaštitu životne sredine” kojeg finansira Evropska unija, a u okviru IPA Programa: prekogranične saradnja Bosna i Hercegovina- Crna Gora 2014-2020. Projekat se sprovodi u partnerstvu sa Fondacijom za razvoj sjevera Crne Gore (FORS Montenegro) i  Komunalnim preduzećem iz Nikšića.
Predviđeno je da se akciji  priključe javna preduzeća, javne ustanove, mjesne zajednice, vlasnici poslovnih prostora, škole, politički subjekti, omladinske organizacije, nevladine organizacije, zajednice etažnih vlasnika, a ovom prilikom pozivamo sve sugrađane da se priključe i na taj način daju svoj doprinos  očuvanju, zaštiti i unapređenju životne sredine, komunalne i zdravstvene higijene, odnosno da daju svoj doprinos ljepšem izgledu grada.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: