Karavan od 18. juna na RTRS - 30 emisija za 30 godina | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Karavan od 18. juna na RTRS - 30 emisija za 30 godina

Izvor: RTRS | Datum:06.06.2022.

Povodom 30 godina Javnog medijskog servisa Radio-televizije Republike Srpske, odlučili smo da simbolično realizujemo 30 emisija iz opština i gradova Srpske, ali i Brčko distrikta, te Novog Sada i Beograda.
 

Prva emisija Karavan počinje 18. juna od 16.00 časova, a onda se družimo svakog vikenda i to do posljednje nedjelje u septembru.

 
Play Video
U troipočasovnoj emisiji predstavićemo jezgro lokalnih zajednica, turizam, kulturno-istorijske znamenitosti, iće i piće, a govorićemo i o talentovanim pojedincima, te čestitim domaćinima, uspješnim privrednicma, poljoprivrednicima, ljudima sa neobičnim zanimanjima, sportistima, kulturno-umjetničkim društvima, pjevačkim grupama.

U svakoj emisiji će biti i pjevački gost iznenađenja.

Krajina, Majevica, Semberija, Potkozarje, Posavina, Hercegovina, te sarajevsko-romanijski kraj pokazaće svoje specifičnosti uz težnju da nam je Republika Srpska najvažnija, posebno sada kada slavi 30 godina postojanja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: