U petak počinje ljetna sezona kupanja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U petak počinje ljetna sezona kupanja

Izvor: radio Trebinje | Datum:07.06.2022.

Ljetna sezona na bazenu “Banje“ i kupalištu u Bregovima počinje u petak, 10. juna, najavljeno je iz JU „Bazeni“ Trebinje.

Na olimpijskom bazenu „Banje“ i gradskom kupalištu u Bregovima u toku su završni radovi čišćenja objekata, nakon čega počinje punjenje vode.

Prema riječima Bojana Okuke, direktora JU „Bazeni“ radno vrijeme olimpijskog bazena, kao i cijene karata ostaju nepromjenjene u odnosu na prošle godine.

„Zahvaljujući podršci grada i HET-a, i pored toga što je sve poskupjelo, cijene karata će biti iste“, ističe  Okuka.

On dodaje da će rekreatvici nakon početka ljetne sezone moći koristiti samo otvoreni bazen „Banje“, dok će sportski klubovi koji su zainteresovani da pripreme obave u Trebinju to moći da odrade u zatvorenom bazenu.

„Imamo najavljen dolazak klubova iz regiona i inostranstva, pa su skoro svi termini popunjeni“, naveo je za Radio Trebinje Okuka.

Radno vrijeme Olimpijskog bazena „Banje“ za rekreativce je od 11 do 18 časova, a večernje kupanje bi trebalo biti organizovano od 20 do 22 časa.

Cijene ulaznica su 2 KM za odrasle i djecu stariju od 10 godina, za djecu od 3 do 10 godina karta košta 1 KM, dok za djecu mlađu od tri godine, ulaz je besplatan.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: