Počinje moto skup – očekuje se rekordan broj dvotočkaša | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Počinje moto skup – očekuje se rekordan broj dvotočkaša

Izvor: Radio Trebinje | Datum:10.06.2022.

U organizaciji Moto kluba „TNT“ iz našeg grada, a uz podršku Grada Trebinja i gradske Turističke Organizacije, danas počinje 22. moto skup.  Očekuju nas tri dana motora, rokenrola i dobre zabave. Skup će se održati na staroj lokaciji u krugu  kasarne, ulaz je ispred zgrade Elektroprivrede RS.

Prava poslastica za sve ljubitelje pank roka biće večerašnji nastup jedne od najboljih grupa regiona Hladnog Piva u 23:00 časa. Predgrupa će im biti grupa Paranoid iz Rudog.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić sutra će u 17 časova organizovati prijem za predstavnike moto klubova.

Sat kasnije biće održan defile motora, a od 18.30 u kampu će biti organizovane tradicionalne moto igre .

Za dobro raspoloženje sutra veče pobrinuće se bendovi Krugovi u Žitu i banjalučki bend Balkan expres. Ulaz na koncerte je besplatan.

Očekuje se da će ovo biti najmasovniji moto vikend sa preko 2000 motora.

 

Tim povodom u studiju Radio Trebinja ugostili smo dugogodišnje članove Moto Kluba “TNT” Milana Muratovića – Mikija i Dragana Kukurića – Kukca. O predstojećem skupu , bajkerskom životu , aktivnostima moto kluba i još ponečemu sa njima je razgovarao Darko Kurtović.  

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: