NASTAVLJENI RADOVI NA CRKVI SV. ARHANGELA MIHAILA U TRNOVOM DOLU | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

NASTAVLJENI RADOVI NA CRKVI SV. ARHANGELA MIHAILA U TRNOVOM DOLU

Izvor: Radio Bileća | Datum:19.06.2022.

 

Dio sredstava potrebnih za obnovu Crkve Sv. Arhangela Mihaila u Trnovom Dolu je prikupljen. U petak, 17. juna 2022. godine, nastavljeno je sa rad.

Mnogobrojna omladina, omladinska udruženja i vjerni narod Bileće iskazali su želju da zajedno sa mještanima ovoga sela učestvuju, koliko je u njihovoj moći, u obnovi ove svetinje.Ta lijepa radna druženja započeli smo sa omladinom iz Podosoja. Skinuta je stara krovna ploča i složena pored crkve da bi stručnjaci mogli da provjere da li je nešto od ploča iskoristivo. Skinut je šut i odvezen na odlagalište. Nakon toga crkva je prekrivena sa dva sloja najlona, da bi bila zaštićena od kiše, do postavljanja novih krovnih ploča. Uz Božiji blagoslov i pomoć srpskog naroda nastaljamo dalje. 

Vašu pomoć za obnovu svetinje možete i dalje uplaćivati kod nadležnog sveštenika i članova odbora, kao i na žiro račun 562-00881640325-54 NLB

 

Izvor: Saborni hram Svetog Save Bileća


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: