Nagrade za najbolje osnovce | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nagrade za najbolje osnovce

Izvor: radio Trebinje | Datum:24.06.2022.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić organizovao je danas prijem za đake generacije, imaoce Vukove diplome, nagrađene učenike na republičkim takmičenjima i učenike koji su tokom osnovnoškolskog obrazovanja postigli odličan uspjeh.

Ćurić je kazao da će i u narednom periodu Grad Trebinje nastojati da nagradi sve uspješne učenike iz našeg grada.

 

„Danas smo za najbolje učenike obezbijedili novčane nagrade u iznosu od 200 maraka za đaka generacije i 150, 100 ili 50 maraka za one koji su ostvarili rezultate na republičkim takmičenjima. Vukovac će dobiti 150 KM. Grad Trebinje će i u narednom periodu podržati najbolje trebinjske učenike, a nadam se da će ih naredne godine biti još više“, rekao je Ćurić.

Mihailo Ilić, svršeni osnovac, koji je uspješno zavrio osnovnoškolsko obrazovanje u Osnovnoj školi „Sveti Vasilije Ostroški“ istakao je da mu je veoma drago što je njegov trud prepoznat i nagrađen i zahvalio se nastavnicima ove škole i Gradu Trebinju na nagradi.

I Emilija Drašković svršeni osnovac iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“ zahvalila se nastavnicima škole u Policama i Gradu Trebinju.

Milorad Nadaždin, direktor Osnovne škole „Sveti Vasilije Ostroški“ zahvalan je gradskoj upravi i gradinačelniku Trebinja na konstantnoj podršci školama u Trebinju, jer kako je istakao, bez njihove podrške ne bi bilo ni velikog broja učenika sa odličnim uspjehom.

„Ovo je zaista vrednovanje naše djece i njihovih postignuća. Ovo našim učenicima mnogo znači i poželio bih da budu dobri ljudi i odlični učenici u daljem školovanju“, rekao je Nadaždin.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: