Petrović: U opoziciji rasulo, pojedinci ne mogu da formiraju porodicu, a ne da vode državu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Petrović: U opoziciji rasulo, pojedinci ne mogu da formiraju porodicu, a ne da vode državu

Izvor: Herceg RTV | Datum:27.06.2022.

Luka Petrović, generalni sekretar SNSD-a, je u današnjem gostovanju u Vijestima na našoj televiziji, odgovarajući na pitanje novinara, rekao da se u opoziciji vidi jedno rasulo, o tome govore i sastanci kojih više nema, a, kako je rekao Petrović nemaju ni timove za rješavanjeproblema koji bi unaprijedili život građana.

„Opozicija ima i svađe između sebe i znam sigurno da građani neće podržati takvu  politiku, politiku ogovaranja, bavljenje tuđim životima, i ne promovisanja nijedne aktivnosti u životu da si uradio“, istakao je Petrović i dodao da danas nije lako voditi ni jednu porodicu, a kamo li, kako kaže, nešto dalje.

„Danas imate te pojedince koji se propagiraju da bi vodili državu, a ne mogu da formiraju ni porodicu. To su naravno nezrele razmišljanja i svakako da uvijek ih je bilo na političkoj sceni“, naglasio je Petrović.

Prema njegovim riječima građani trebaju birati stabilnu ekipu i stabilan tim ljudi.

„Svak prati ko šta može da uradi i da li je nešto uradio. Potpuno se slažem da građanin glasa za onoga ko može da mu unaprijedi nešto u njegovom životu.  Uvijek ću reći da i mi imamo grešaka i koji radimo, koji smo u vlasti. Rekao sam najveća greška nam je što ne prezentujemo sve to što radimo, ali ono što je sigurno jeste da smo napravili timove koji mogu da riješe probleme i koji ih  rješavaju“, istakao je Luka Petrović, gostujući u programu Herceg televizije.

Kako je naveo  ne mogu se riješiti svi problemi danas, ali je mnogo manje problematike i u društvu i sistemu, prema njegovim riječima, nego prije nekih 10 ili 20 godina.

„Kada govorimo o opoziciji - republičkoj opoziciji, ne bih govorio o trebinjskoj, ali siguran sam da ona nemaju plan i program za poboljšanje životnog standarda građanina“, naveo je Petrovič i dodao da opozicija nema ni prijatelje  koji bi otvorili ovde neka radna mjesta.

„Jer da imaju oni bi to uradili danas. Nemaju poveznice sa okruženjem, sa Herceg Novim, sa Nikšićem, sa Srbijom ili sa Mostarom ili Banjalukom i kada pogledate sve čovjek treba baš dobro da zarizika pa da glasa za nešto u suprotnom što mu donosi potpuno neizvesnost i to je neki koncert koji će ljudi  sabrati jer svak sabira dva i dva kad daje nekom povjerenje, a povjerenje je glas“, rekao je Petrović i dodao da je u opozicionim redovima sada tolika konfuzija da se ne zna ko će za koga raditi.

„ Ali ono što sigurno znam da će pojedinci iz opozicionih radova boriti se samo da nastave svoj opozicioni život kako bi mogli imali platu za priču, a ne platu za rad to njima ne treba“, jasan je bio Petrović, generalni sekretar SNSD-a.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: