Narodni sabor u selu Zagora | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Narodni sabor u selu Zagora

Izvor: Herceg RTV | Datum:14.07.2022.

Na Trebinjskim brdima u selu Zagora danas su Crkveni odbori ovog sela i sela Vlasače organizovali Narodni sabor povodom rješenja dugogodišnjeg problema asfaltiranja makadamskog dijela puta. 

Projekat sanacije puta započeo je bivši gradonačelnik Trebinja dr Dobroslav Ćuk, nastavio je takođe bivši gradonačelnik Luka Petrović, a završio trenutni gradonačelnik Mirko Ćurić. Ovim povodom Crkveni odbori su svoj trojici uručili zahvalnice. 

 

Podsjećanja radi, prethodni projekat od velikog značaja bio je da svaka kuća na Trebinjskim brdima dobije struju, a naredni veliki projekat koji je planiran za cijela Trebinjska brda je da se riješi problem vodosnabdijevanja svih kuća u ovim selima.

 

Pored oficijalnog dijela uručivanja zahvalnica organizatori ovog sabora upriličili su i bogat kulturno-umjetnički program, ali i bogatu trpezu.

Detaljnije o Narodnom saboru u Zagori pogledajte sutra u Centralnim vijestima Herceg televizije, a u narednim danima možete očekivati iscrpnu reportažu o ovom događaju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: