ТАМИНЏИЈА: Власт се понаша одговорно према потребама грађана – опозиција малициозна | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

ТАМИНЏИЈА: Власт се понаша одговорно према потребама грађана – опозиција малициозна

Извор: Rejtin.info | Датум:19.07.2022.

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Илија Таминџија рекао је Срни да се власт Српске понаша одговорно у свим сложеним политичким процесима, а посебно према потребама грађана, те оцијенио малициозним тврдње опозиције да је посљедњи сет мјера финансијске помоћи младима, борцима и пензионерима “популистички метод без резултата”.

“Влада Републике Српске и СНСД као њена окосница су свјесни свих околности и геополитичких процеса који утичу и на тржишна кретања, те повећањем плата, финансијском подршком младима, борцима и пензионерома, подршком привредном сектору и пољопривредницима, програмима запошљавања, као и најјефтинијом цијеном електричне енергије у региону настоји конкретно помоћи практично свим секторима и циљним групама у нашем друштву”, рекао је Таминџија.

Он је нагласио да са једне стране постоји примаран државнички и одговоран приступ, а са друге стране празна прича без идеје, плана и конкретног рјешења.

“СНСД и ставови руководства и представника ове, највеће и најјаче политичке организације у Српској не могу се упоређивати са политикантством критичара из опозиционих клупа”, истакао је Таминџија.

Он је рекао да у опозицији постоје појединци који су експерти за сваку област, док им у биографији није наведено обављање било каквог озбиљног посла, нити постоји конкретан приједлог шта би се могло урадити боље.

“То је та кључна разлика коју грађани Републике Српске јасно препознају и сви који то потцјењују морају коначно схватити да људи цијене и бирају одговорност, рад и резултате, а не пуку реторику, која може на тренутак бити забавна, али никада аргумент којим се грађанима нуде развој и институционална, економска и свака друга стабилност”, навео је Таминџија.

Срна


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: