Аулић: Вукановићеве "информације" превазилазе ниво најбизарнијих теорија завјере | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Аулић: Вукановићеве "информације" превазилазе ниво најбизарнијих теорија завјере

Извор: RTRS | Датум:21.07.2022.

Члан Главног одбора СНСД-а Саша Аулић изјавио је да Небојша Вукановић "лупа као отворени прозор", јер судећи по његовим помпезним најавама, "Електропривреда Републике Српске" требала је да буде продата најмање десет пута до сада и увијек се испоставило да је ријеч о неистинама.

- Толико о релевантности Вукановићевих информација које у овом, као и многим другим случајевима превазилазе ниво најбизарнијих теорија завјере. Истина је да предсједница Српске Жељка Цвијановић у САД разговара са два инвеститора која су заинтересована за улагање у Српску, али то нема везе са областима о којима говори Вукановић - нагласио је Аулић.

Он је подсјетио да је предсједник Републике Српске у претходном периоду разговарала са руководством компаније НЦР-а, која је након тога отворила фирму и запослила раднике у Бањалуци.

- Али, одавно већ знамо да се Вукановић не бави чињеницама и конкретним темама, већ политичком фантастиком која са реалношћу има везе таман колико и његове бомбастичне бесмислице", нагласио је Аулић поводом Вукановићевих конструкција о посјети предсједника Републике САД.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: