NA USLUZI SVIMA – ''Radnik'' iz Trebinja nabavio auto-dizalicu za intervencije na krovovima (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

NA USLUZI SVIMA – ''Radnik'' iz Trebinja nabavio auto-dizalicu za intervencije na krovovima (FOTO)

Izvor: rejting.info | Datum:22.07.2022.

Javno preduzeće “Radnik” iz Trebinja nabavilo je auto-dizalicu, u vrijednosti 63.500 KM, koju će koristiti u intervencijama na krovovima i izdavati zainteresovanim licima, rekao je Srni direktor ovog preduzeća Bojan Čvoro.
Čvoro je istakao da ova auto-dizalica može da se koristi na visini od 24 metra, za čišćenje oluka i druge radove na visinama.


TREBINJE, 22. JULA /SRNA/ – Javno preduzeće “Radnik” iz Trebinja nabavilo je auto-dizalicu, u vrijednosti 63.500 KM, koju će koristiti u intervencijama na krovovima i izdavati zainteresovanim licima.
On je dodao da je aktuelna izgradnja većeg broja potpornih zidova na području grada Trebinja u skladu sa zaključenim ugovorima sa Gradskom upravom.

Prema njegovim riječima, u mjesnoj zajednici Gorica u toku je gradnja dva velika potporna zida koji su decenijski problem, kao i velikih stepenica koje spajaju saobraćajnicu od Perovića mosta prema Policama.



“Nekoliko stambenih prostora je u završnoj fazi adaptacije, vršimo hitne intervencije za sanaciju komunalne infrastrukture na području grada Trebinja, radimo veći broj fasada na javnim i privatnim objektima, unutar firme imamo higijeničarsku službu koja se bavi održavanjem i čišćenjem stambenih i poslovnih prostora”, naveo je Čvoro.

On je dodao da ovo preduzeće nastoji da prednost pri zapošljavanju imaju radnici iz porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida.

Građevinsko-zanatsko preduzeće “Radnik” iz Trebinja pomažu i socijalno-ugroženim kategorijama, u rješavanju projekata od interesa za lokalnu zajednicu i slično.

Srna


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: