Ispit za zvanje ''UPRAVLJAČ ČAMCEM'' održaće se u petak 29. jula 2022. godine sa početkom u 10 časova | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ispit za zvanje ''UPRAVLJAČ ČAMCEM'' održaće se u petak 29. jula 2022. godine sa početkom u 10 časova

Izvor: JU „Ekologija i bezbjednost" Trebinje | Datum:27.07.2022.

Ispit za zvanje "UPRAVLJAČ ČAMCEM", koji JU “Ekologija i bezbjednost” organizuje u saradnji sa Lučkom kapetanijom Brčko, održaće se u petak 29. jula 2022. godine sa početkom u 10 časova, u zgradi gradske uprave. Nakon teoretskog dijela ispita koji će se polagati pismeno, kandidati koji zadovolje na ispitu preći će na polaganje praktičnog dijela ispita u vještini upravljanja čamcem, koji će se održati na obali rijeke Trebišnjice, istoga dana u period od 12 do 14 časova.


Do sada je za polaganje prijavljeno preko 50 kandidata, a ispitu mogu pristupiti svi građani stariji od 18 godina, državljani Republike Srpske i BiH kao i strani državljani. Svi zainteresovani mogu se i dalje prijaviti putem telefona 121 svakoga dana u periodu od 7 do 19 časova. Poslednji rok za prijavu je petak 15. 07. 2022. godine.


Za pristupanje ispitu potrebno je da prijavljeni kandidati dostavite sljedeću dokumentaciju:


1) Ovjerenu kopiju lične karte ili pasoša
2) Dvije slike 2x3 cm
3) Potvrdu o izvršenoj uplati takse
4) Izjavu o poznavanu vještine plivanja (potpisuje se u našoj ustanovi)


Dokumentacija se predaje u JU “Ekologija i bezbjednost” Trebinje, u prostorijama gradskog centra za osmatranje, obavještavanje i upozoravanje.


Svi prijavljeni kandidati biće blagovremeno obavješteni telefonski putem viber grupe o detaljima teoretskog i praktičnog dijela obuke, kao i detaljima za uplatu neophodnih taksi i dostavu potrebne dokumentacije.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: