Koncertom na platou trebinjske pijace počeo muzički festival ''Music and More Summer Fest'' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Koncertom na platou trebinjske pijace počeo muzički festival ''Music and More Summer Fest''

Izvor: radio Trebinje | Datum:02.08.2022.

Međunarodni muzički festival i ljetna škola „Music and More Summer Fest” počeo je danas u Trebinju podnevnim koncertom koji je održan na platou trebinjske pijace.

Centralni događaj festivala – gala koncert i svečano otvaranje, su sutra, u Amfiteatru na Crkvini, u 20 časova i 30 minuta. Priznati svjetski muzičari izvešće, pored ostalog, djela Baha, Rosinija i Bramsa.

Učesnici ovogodišnjeg festivala su poznati muzičari iz Maroka, profesori sa Univerziteta iz Arizone, Portlanda, Origona, te studenti iz Kine, Venecuele, Amerike, Švajcarske , Hrvatske i Srbije.

Na četvrtom „Music and More Summer Fest” biće održano 11 koncerata na nekoliko atraktivnih lokacija u gradu na Trebišnjici kao i jedan koncert u Mostaru.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: