Пријаве за такмичења на Ублима су и даље отворене, доносимо режим саобраћаја, термине превоза и фонд награда | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Пријаве за такмичења на Ублима су и даље отворене, доносимо режим саобраћаја, термине превоза и фонд награда

Извор: Radio Trebinje | Датум:03.08.2022.

Новина овогодишњег Традиционалног сабора на Зубачким Ублима је Мини „Outdoor“ фестивал који ће бити одржан у суботу 6. августа од 10 часова.

У оквиру фестивала биће организовано више атрактивних спортских такмичења за дјецу, младе и одрасле.

 

Својеврсан породични фестивал за дјецу, омладину и одрасле понудиће такмичења у спортском пењању, бициклизму, крос трку у природи, стони тенис, пејнтбол, а за гастрољубце Град Требиње побринуо се да организује такмичење у припремању котлића.

 

С обзиром да је намјера Градске управе да се Традиционални сабор на Ублима обогати спортским садржајима за цијелу породицу за фестивал је обезбијеђен у вриједан фонд награда као што су кациге за бицикл, штитници, ваучери у вриједности 50 KМ у "Јувента" спортској продавници, обука из стреличарства, термин за пејнтбол, комплет за стони тенис, док ће пријатеље и породицу вриједних домаћица и домаћина који се пријаве за припремање котлића награда бити печено јагње.

 

Пријаве за сва такмичења могућа су и даље у просторијама туристичког инфо центра под платанима, док се за такмичење могуће пријавити и у суботу.

 

Поводом ове манифестације биће обезбијеђен и бесплатан аутобуски превоз у следећим терминима:

 

Полазак из Требиња (плато испред бивше касарне)

 

- 9.00 часова

 

- 15.00 часова

 

Повратак са Убала: (пут испред планинарског дома Убла, споменик Луки Вукаловићу)

 

- 15.30 часова

 

- 21.30 часова

 

Поводом Сабора биће актуелан и посебан режим саобраћаја на путу Тули-Убла и то у следећим терминима:

 

Тули-Убла

 

08.00 до 10.00

 

10.30 до 12.30

 

13.00 до 15.00

 

15.30 до 19.00

 

Убла-Тули

 

10.00 до 10.30

 

12.30 до 13.00

 

15.00 до 15.30

 

од 19.00

 

Kултурно-умјетнички програм овогодишњег сабора заказан је за 18 часова, а наступиће градска културно-умјетничка друштва уз госте из сусједних општина Херцег Нови и Никшић.

 

 


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: