Петровић: Напретку Града доприносе и добри односи са републичким нивоом | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Петровић: Напретку Града доприносе и добри односи са републичким нивоом

Извор: Срна | Датум:07.08.2022.

Генерални директор "Електропривреде Републике Српске" /ЕРС/ Лука Петровић рекао је да је у Требињу направљена позитивна клима захваљујући доброј организацији градске власти, али и добрим односима са републичким институцијама, комуникацијом са Србијом, те са окружењем.

Он је напоменуо да Требиње има простора за напредовање, да млади имају енергију, те да је евидентан развој овог града посљедњих година.

"Према информацијама, Требиње је за грађане Србије, уз Грчку и Трст, најпожељнија дестинација и овдје се највише купују некретнине", истакао је Петровић гостујући на требињској "Херцег телевизији".

Петровић сматра да су Родољуб Драшковић и Бранко Тупањац направили преломне тренутке у Требињу и да ће о њиховим дјелима говорити будуће генерације.

Петровић је нагласио да оно што су Драшковић и Тупањац урадили за десетак година неко не може ни за 50, те да и данас стварају, раде и могу да буду примјер какву енергију требају да посједују многи људи.

"Није лако урадити и постићи оно што су они успјели за кратак период. Људи нас памте по раду и дјелима које остављамо иза себе. Ови људи ће се дуго помињати", рекао је Петровић.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: