PU Trebinje: Piroman priznao da je 11 puta izazvao požar | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

PU Trebinje: Piroman priznao da je 11 puta izazvao požar

Izvor: Radio Trebinje | Datum:09.08.2022.

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje su identifikovali lice inicijala L.S. da je u selu Duži kod Trebinja,  izazvao požaru blizini vojnih skladišta. Ovo je potvrđeno na današnjoj konferenciji za novinare.

Prema riječima Petra Kozjaka, zamjenika načelnika ove uprave Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je izbio požar u mjestu Duži. Izlaskom na lice mjesta policijski službenici su zatekli pripadnike Vatrogasne jedinice Trebinje i pripadnike Kasarne „Bilećki borci“, koji su po odobrenju komande učestvovali u gašenju požara. Njihovom brzom reakcijom požar je ugašen.

Kozjak je naveo da Policijski službenici nastavljaju preduzimati druge mjere i radnje pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju s ciljem dokumentovanja prekršajne ili krivične odgovornosti navedenog lica.

Na današnjoj konferenciji se govorilo i o spriječavanju i otkrivanju kriminaliteta pa je, Velibor Vukoje, načelnik Sektora kriminalističke policije kazao  da su Policijski službenici Policijske uprave Trebinje izvršili pretres lica inicijala S.A. iz Bileće, kojom prilikom su oduzeli najlonski zamotuljak sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain.

„Naime, policijski službenici su u mjestu Gluva Smokva, u Trebinju, izvršili kontrolu i pretres lice inicijala S.A. kao i putničkog automobila marke „Renault“, tip „Scenic“ i kuće, okućnice i pomoćnih prostorija koje lice koristi u Bileći. Pretresom lica je oduzet najlonski zamotuljak sadržajem bijele praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain, dok je pretresom kuće oduzeta jedna vaga za precizno mjerenje sa vidljivim tragovima bijele praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain“, objasnio je Vukoje. On se osvrnuo i na mjesec jul.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: