U akciji MUP-a Srpske uhapšeni Lubura i Roguljić (FOTO/VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U akciji MUP-a Srpske uhapšeni Lubura i Roguljić (FOTO/VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:11.08.2022.

Policijski službenik Nedeljko Lubura i Bojan Roguljić uhapšeni su u policijskoj akciji koju sprovodi MUP Republike Srpske na području Banjaluke, nezvanično saznaje RTRS.


 

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske lišili su slobode danas u Banjaluci lica N.L. i B.R. iz Banjaluke zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih djela.

 
Iz MUP-a Srpske navode da se uhapšeni sumnjiče da su izvršili krivična djela organizovani kriminal, pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela i zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja.

 - S obzirom da je lice N.L. pripadnik Službe za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP-a, biće suspendovan i protiv njega će biti podnesen zahtjev za sprovođenje untrašnjeg postupka - navode iz MUP-a.z MUP-a naglašavaju da je ova operativna aktivnost realizovana zahvaljujući saradnje MUP-a Srpske i Evropola.

U toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode, a sve aktivnosti se provode pod nadzorom Tužilaštva BiH.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: