TREBINJSKA BIBLIOTEKA NASTAVLJA DA ULAŽE – Novi izgled čitaonice /FOTO/ | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

TREBINJSKA BIBLIOTEKA NASTAVLJA DA ULAŽE – Novi izgled čitaonice /FOTO/

Izvor: Herceg RTV | Datum:12.08.2022.

Čitaonica u trebinjskoj biblioteci dobila je  novi izgled tako da će studenti i učenici ubuduće moći u jednom prijatnijem ambijentu da spremaju ispite.

Sve je rađeno “po mjeri” i usklađeno sa potrebama zaposlenih i korisnika.

Stare police su zamijenjene novim, postavljene su staklene vitrine, nove zavjese,  okrečeni zidovi,  a u narednom periodu biće zamijenjeni stolovi i stolice.

U biblioteci ističu da su  i na ovaj način željeli da svojim korisnicima omoguće udoban i prijatan boravak u ovoj ustanovi.

“Posebno vodimo računa da oni koji uče u biblioteci budu zadovoljni, da imaju dobre uslove za rad, jer svaki njihov položen ispit smatramo i našim uspjehom”, kažu u biblioteci i napominju da je besplatno korištenje čitaonice.

U prijatnom ambijentu čitaonici  održavaju se i promocije knjiga.

Krajem prošle godine u trebinjskoj biblioteci je u potpunosti renoviran  informatički kabinet, Odjeljenje strane knjige, hodnici uređeni novim policama, te nabavljena informatička oprema.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: