7. Međunarodni Forum o saradnji u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

7. Međunarodni Forum o saradnji u Trebinju

Izvor: Razvojna agencija Republike Srpske | Datum:17.08.2022.

U Trebinju će 03. i 04. novembra 2022. godine u prostorijama Kulturnog centa biti održan 7. Međunarodni forum o saradnji koji zajednički organizuju Razvojna agencija Republike Srpske i Razvojna agencija Srbije.

Forum će na jednom mjestu okupiti privrednike iz zemalja regiona i EU, predstavnike državnih institucija i privrednih komora, razvojnih agencija i drugih organizacija koje pružaju podršku privredi s ciljem razmjene iskustva, promovisanja njihovih proizvoda i usluga, kao i uspostavljanja novih poslovnih kontakata i buduće saradnje.

 

Prateći program Foruma podrazumijeva i organizaciju panel diskusija o različitim temama sa ciljem predstavljanja najboljih praksi, umrežavanja ideja, razmjene informacija, kao i pronalaženja potencijalnih partnera za realizaciju projekata od zajedničkog interesa.

 

Centralni događaj Foruma biće Međunarodni poslovni susreti za preduzeća i klastere koji se organizuju pod okriljem Evropske mreže preduzetništva.

 

Sektori koji će biti zastupljeni su:

IKT;
Prerada metala;
Drvna i građevinska industrija;
Tekstil;
Automobilska industrija;
Poljoprivreda;
Energetska efikasnost;
Plastika i proizvodi od plastike;
Turizam.
 

 

Podršku u organzaciji događaja pružiće Grad Trebinje i Razvojna agencija Grada Trebinja TREDEA, a odabir Trebinja kao domaćina ovogodišnjeg Foruma  predstavlja još jednu potvrdu odlične saradnje i uspješnih projekata realizovanih sa  Razvojnom agencijom Republike Srpske.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: