Predstavljeno idejno rješenje osvjetljenja kulturno-istorijskih spomenika na području grada | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Predstavljeno idejno rješenje osvjetljenja kulturno-istorijskih spomenika na području grada

Izvor: Radio Trebinje | Datum:18.08.2022.

U velikoj skupštinskoj sali gradske uprave Trebinja danas je održana prezentacija idejnog rješenja osvjetljenja kulturno-istorijskih spomenika na području grada.

Prezentaciju su održali predstavnici beogradske firme "Fina tehno led".

Predstavnik ove firme Milan Kulić je rekao da Trebinje sa brojnim znamenitostima, predstavlja izuzetan spoj kulture, istorije i tradicije i osvjetljenje brojnih spomenika je veliki izazov.

“Zaista su brojne lokacije koje bi mogle doći u obzir za osvjetljenje, od Sabornog hrama i ostalih vjerskih objekata u gradu, mostova te brojnih spomenika“, ističe on.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je rekao da je izabrano 17 lokacija, koje bi trebale biti osvjetljene.

„Nemoguće je govoriti o vrijednostima projekata nekog od osvjetljenja, a sve s obzirom na velike varijacije u tržištu, ali vjerujem da ćemo u narednoj godini završiti neki od projekata“, rekao je on.

"Fina tehno led" je ugledna kompanija koja je do sada na savremen način osvjetlila brojne turističke atrakcije širom Srbije i Crne Gore.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: