Povelja opštine Rogatica predsjednici Srpske za doprinos razvoju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Povelja opštine Rogatica predsjednici Srpske za doprinos razvoju

Izvor: RTRS | Datum:19.08.2022.

Načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić rekao je Srni da će danas najveće opštinsko priznanje - Povelju opštine Rogatica uručiti predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović za njen doprinos u razvoju ove lokalne zajednice.
 


Željka Cvijanović         Foto: SRNA


On je dodao da je Cvijanović svojim radom duži niz godina iskazala sve ono što treba da radi jedan patriota u Republici Srpskoj.

Jagodić je istakao da je Cvijanović sa timom ljudi pomogla opštini, pa tako i ovo priznanje dodjeljuju i tom timu.

- Opšta politika koju vode predsjednica Željka Cvijanović i ekipa zajedno sa njom, je dobrobit i za Rogaticu i za Republiku Srpsku i to je ono što nas je opredijelilo da predsjednika Srpske nagradimo našim najvećim opštinskim priznanjem - naveo je Jagodić.

Načelnik opštine Rogatica je podsjetio da je Vlada Republike Srpske obezbijedila 500.000 KM za dva projekta u opštini Rogatica, a riječ je o izgradnji Gradske tržnice za šta je odobreno 350.000 KM i proširenju Dječijeg vrtića "Bambi" u ovom gradu sa 150.000 KM.

Jagodić je naglasio da je ovih dana otvara tender za radove na proširenju vrtića, te da će uskoro biti odabrani izvođači za Gradsku tržnicu u Rogatici.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović sutra u 16.50 časova posjetiće Spomen-sobu i položiti vijenac poginulim borcima Vojske Republike Srpske u Rogatici.

U 17.00 časova Cvijanović će prisustvovati svečanoj sjednici povodom Dana i krsne slave opštine Rogatica, najavljeno je iz kabineta predsjednice.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: