Na Trgu domaće proizvode predstavili proizvođači iz cijele Republike Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Na Trgu domaće proizvode predstavili proizvođači iz cijele Republike Srpske

Izvor: Radio Trebinje | Datum:19.08.2022.

Tradicionalno, na slavu grada Sveto preobraženje Gospodnje,  u ulici Jovana Dučića danas su se predstavili proizvođači iz cijele Republike Srpske, a u okviru kampanje „Naše je bolje“, koju organizuju Privredna komora Republike Srpske i Područna privredna komora Trebinje, a čiji je cilj promovisanje domaćih proizvoda.

Izlagači su na više od 10 štandova ponudili svoje proizvode, kao što su prehrambeni, ljekovito bilje, ručni radovi od tekstila, domaća kozmetika, proizvodi od smokve...

Direktor područne Privredne komore Trebinje Veselin Savić, kazao je da je cilj ove manifestacije da se kupci upoznaju sa mogućnostima proizvodnje u ovoj regiji i Republici Srpskoj, da bi se prilikom kupovine uvijek opredijelili za domaću proizvodnju.

„Iskoristili smo priliku, kao i svake godine, kada je naš grad pun turista i domaćih posjetilaca da pokažemo uspješne primjere preduzetništva na ovim prostorima i predstavimo domaće proizvode. Nismo htjeli da preskačemo ni proteklu ni ovu godinu, jer smo željeli da istaknemo važnost kupovanja domaćih proizvoda, kako bi ojačali našu privredu, a domaći proizvođači dobili mjesto pod suncem“, naveo je Savić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: