Priznanja najboljim privrednicima Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Priznanja najboljim privrednicima Trebinja

Izvor: Radio Trebinje | Datum:19.08.2022.

U okviru Preobraženskih svečanosti danas je gradska uprava Trebinje dodijelila priznanja najuspješnijim trebinjskim privrednicima

 

Priznanja je dobilo sedam privrednih subjekata: u kategoriji malih privrednih društava za poseban doprinos razvoju privrede Trebinja- „Loteks“ d.oo, srednjih preduzeća – „Monting energetika“, velikih preduzeća – „Hercegovina putevi“, istaknute uloge žena u privredi Trebinja - Dragana Pantović direktor preduzeća „Dineko“, prizanje za doprinos razvoju turizma - RDT „SL Grad Sunca“, korporativno društvenu odrgovornost – „Hidroelektrane na Trebišnjici, 70 godina tradicije i doprinosa razvoju Trebinja „SL Industrija alata“.

 

Načelnik Odjeljenja za turizam, privredu i preduzetništvo Bojan Vučurević je rekao da je ovo po prvi put da gradska uprava dodjeljuje ovakve nagrade, a nakon javnog poziva za izbor za najboljeg u privredi u 2021. godini.

 

„Ove godine su dodjeljena priznanja, a već naredne planirano da se urade i jarboli sa zastavama najboljih privrednih subjekata našeg grada, koji će biti postavljeni na frekventim mjestima u Trebinju. Svake godine planiramo različite vrste priznanja, pratićemo doprinose preduzeća privrednom razvoju, pa ćemo im se zahvaliti i kroz različite vrste subvencija“, naveo je on.

 

Oboren turistički rekord

 

Na današnjoj dodjeli priznanja najboljim privrednim subjektima Trebinja je rečeno da je Trebinje sa današnjim danom zabilježilo 100 hiljada noćenja i oborilo turistički rekord od 2019. godine.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: