Zbog održavanja manifestacije ''Dani Trebišnjice''apelujemo na stanovništvo i korisnike voda da budu vrlo oprezni prilikom boravka na rijeci | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Zbog održavanja manifestacije ''Dani Trebišnjice''apelujemo na stanovništvo i korisnike voda da budu vrlo oprezni prilikom boravka na rijeci

Izvor: Herceg RTV | Datum:21.08.2022.

 

Zbog održavanja sportsko-turističke manifestacije "Dani Trebišnjice" u okviru koje će biti priređeno više sadržaja na rijeci Trebišnjici uz tradicionalne skokove sa Kamenog mosta, a na zahtjev organizatora manifestacije vršit će se regulisano ispuštanje vode sa brane Gorica u periodu od 15 do 21 časa kako bi se obezbjedili svi uslovi za održavanje manifestacije.

Apelujemo na stanovništvo i korisnike voda da budu vrlo oprezni prilikom boravka na rijeci i oko korita rijeke zbog lične sigurnosti i mogućih nepredviđenih okolnosti dok traje regulisano ispuštanje sa brane Gorica.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: